Dirección de Servicios en Restauración FAMILIAS PROFESIONALES HOSTELERÍA Y TURISMO Servicios en Restauración

El vi i el seu servei. Manual de sommelieria (2.º edició revisada i actualitzada)

L’obra està estructurada en vuit capítols, que són: introducció a la cultura del vi, la planificació del celler, el tast de vins, viticultura i enologia, criança i embotellament, vins especials, la carta de vins i, finalment, el servei del vi.
Els continguts estan organitzats i actualitzats segons les noves tendències i s’adapten especialment a les necessitats formatives que demana el sector. Per això, es tracta d’una obra molt útil per a professors i alumnes de restauració, professionals del sector i per a amants del vi que vulguin ampliar els seus coneixements.

Para ver un extracto del índice pincha aquí.

Autor: Coll Nicolau, Lluís

A %d blogueros les gusta esto: